• Hozzávalók:
- 500g zöldspárga
- 3-5 retek
- 2 újhagyma
- 1 kaliforniai paprika
- 4 főtt tojás
- 2dl natúr joghurt/tejföl
- 1kk só
TIPP: 1-2ek mustárral is meg lehet bolondítani az
öntetet.
• Elkészítés:
1. A spárgát 1cm-es darabokra
felaprítjuk kezdve a hegyénél, ügyelve arra, hogy ha kemény/fás a vége, az ne
kerüljön bele, majd sós vízben puhára főzzük.
2. Ezalatt a többi zöldséget és a
tojást megtisztítjuk és szintén apró darabokra felkockázzuk.
3. Ha elkészült a spárga,
lecsöpögtetjük, hozzáadjuk a többi zöldséghez és a sóval (mustárral) kikevert
joghurttal/tejföllel összedolgozzuk.
TIPP: sajtkedvelők kockázhatnak
bele kis sajtot, aki pedig esetleg hiányolja a husit, tehet bele gépsonkát is.
Köretként vagy akár önmagában is
tartalmas finomság lehet! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése