● Hozzávalók:
- 200g
zabpehely (aprószemű)
- 2
tojás
- 6ek
natúr joghurt/tejföl
- 2tk
só (ízlés szerint lehet több)
- 100g
szezámmag
- 100 g
lenmag
TIPP:
az össz. 200g mag mennyisége elosztható több féle mag felhasználásával. Én pl.
lenmagból csak 50g-t használtam és adtam hozzá még 50g natúr napraforgómagot,
de a tökmag is nagyon finom benne.
● Elkészítés:
Az
összes hozzávalót elkeverjük egy tálban, kb. fél cm vastagságú tallérokat
formázunk, majd sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 15 percig aranybarnára
sütjük.
Nekem
összesen 23db tallér jött ki ebből a mennyiségből, így 1db tallérban 6g ch van
(100g szezámmagot, 50g lenmagot és 50g napraforgómagot használva).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése