● Hozzávalók:
- 6
tojás
- 3ek
tejföl/natúr joghurt
- 1 tk
mustár (lehet több)
- 100 g
vaj (olvasztva)
- 1
csipet só (lehet több)
- 1
csipet bors
● Elkészítés:
1. A
tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, majd a sárgáját és a fehérjét külön
választjuk.
2. A
sárgáját villával összetörjük, hozzákeverjük az olvasztott vajat (ne legyen túl
meleg!), a mustárt, a tejfölt, a sót és a borsot.
3. A
tojásfehérjét apróra vágjuk (legegyszerűbb aprító gépben), és belekeverjük a
már kész masszába.
TIPP:
ha még krémesebbre szeretnénk, akkor a fehérjét botmixerrel beleturmixolhatjuk
vagy villával azt is nagyon apróra törjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése