2018. január 27., szombat

Tojáskrém



Hozzávalók:


- 6 tojás
- 3ek tejföl/natúr joghurt 
- 1 tk mustár (lehet több)
- 100 g vaj (olvasztva)
- 1 csipet só (lehet több)
- 1 csipet bors







Elkészítés:

1. A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, majd a sárgáját és a fehérjét külön választjuk.

2. A sárgáját villával összetörjük, hozzákeverjük az olvasztott vajat (ne legyen túl meleg!), a mustárt, a tejfölt, a sót és a borsot.

3. A tojásfehérjét apróra vágjuk (legegyszerűbb aprító gépben), és belekeverjük a már kész masszába.

TIPP: ha még krémesebbre szeretnénk, akkor a fehérjét botmixerrel beleturmixolhatjuk vagy villával azt is nagyon apróra törjük. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése