2018. október 18., csütörtök

Minifánk/Túrófánk



Hozzávalók: (kb. 16db)
 
- 500g zsírszegény túró
- 2 tojás
- 2ek zabkorpa/darált zabpehely
- 1ek olaj + egy kicsi a sütéshez
-1 csipet só
- édesítő ízlés szerint


Elkészítés:

1. A hozzávalókat egy tálban botmixerrel alaposan elkeverjük.

2. Egy serpenyőbe annyi olajat öntünk, hogy épp elterüljön az alján, majd felforrósítjuk.

3. A masszából diónyi golyókat gyúrunk, majd 1cm vastagságú korongokká lapítjuk és a forró olajban pár perc alatt mindkét oldalát aranybarnára sütjük.

4. Cukormentes lekvárral, olvasztott étcsokival vagy egyszerűen önmagában fogyasztva is nehezen lehet ellenállni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése